Onze Services

  • Home
  • Google AdWords Display
icon

SEA

Google AdWords Display

Het Display Netwerk van Google is een verzameling van honderdduizenden websites en mobiele apps waarin uw advertenties kunnen worden getoond aan uw doelgroep. Door het gebruiken van het display netwerk kunt u tot wel 85% van de actieve Nederlandse internetgebruikers bereiken. Wanneer u gebruik maakt van het Google AdWords Display Netwerk kunt u gericht adverteren. U kunt zelf bepalen op welke websites en voor welke doelgroep uw advertentie wordt weergegeven. Daarbij verhoogt u de naamsbekendheid en verkopen.

Het adverteren in het Google AdWords Display Netwerk zorgt voor meer conversies (verkopen), zowel directe als indirecte conversies. Zo kunnen we bijhouden of er na het doorklikken op de advertentie een conversie plaatsgevonden heeft. Niet alleen direct nadat ze op de pagina zijn gekomen, maar ook binnen de 30 dagen na het weergeven van de advertentie. Zo hoeft er niet direct doorgeklikt te zijn op de advertentie, maar kan de advertentie wel zijn blijven hangen bij de doelgroep en is hierna specifiek op uw aanbod gezocht.

Het Google AdWords Display Netwerk is op verschillende manieren in te zetten. Wij kunnen voor u verschillende soorten en maten van banners maken, zo kunt u kiezen uit bewegende beelden, maar ook uit statische banners waarbij gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld plaatjes.