Onze Services

  • Home
  • Google AdWords Remarketing
icon

SEA

Google AdWords Remarketing

Remarketing is een effectieve manier van adverteren. Dit komt doordat remarketing gericht is op personen die al interesse hebben getoond in uw bedrijf en uw aanbod.

Wanneer potentiële klanten uw site bezocht hebben, maar geen actie hebben ondernomen, kunnen we er voor zorgen dat we deze opnieuw bereiken met remarketing advertenties om de website nogmaals te bezoeken. Op deze manier is de kans groot dat deze potentiële klant alsnog een aankoop doet. Hierbij worden er op websites die potentiële klanten bezoeken advertenties getoond van uw website of een bepaalde pagina binnen uw website. Wanneer iemand nog niet helemaal overtuigd is om uw product of dienst aan te schaffen, kan het herhaaldelijk tonen van de advertentie het verschil maken.

Bij remarketing richt u zich alleen op de mensen die al interesse hebben getoond in uw product of dienst. Hierdoor heeft u een duidelijke doelgroep waarop u zich richt en bent u er bijna zeker van dat ze geïnteresseerd zijn.

Vaak worden er op websites bepaalde productpagina′s bezocht. Voor deze verschillende pagina′s kunnen we allemaal aparte advertenties maken. Zo kunnen we iemand die een product heeft bekeken, of in zijn winkelmandje heeft gestopt meerdere keren het product tonen nadat hij hierin interesse heeft getoond. Hierdoor is de kans groot dat de potentiële klant overtuigd raakt van het product of dienst en het hierdoor alsnog aanschaft.