< Argus Services - Online Marketing & Webdevelopment

Onze Services

  • Home
  • Google AdWords Search
icon

SEA

Google AdWords Search

Wanneer u wilt adverteren in het zoeknetwerk van Google maakt u gebruik van Google AdWords Search. Hiermee komt uw advertentie boven de organische zoekresultaten van Google te staan.

We stellen een Google AdWords campagne op waarin we de juiste zoekwoorden en doelgroep bepalen zodat uw product of service goed gevonden wordt. Voorbeelden van doelgroepen zijn leeftijd, taal, geslacht interesse en locatie. Op deze manier zorgen we ervoor dat u meer relevante websitebezoekers heeft waardoor u meer verkopen genereert.

Wanneer u via Google AdWords Search adverteert wordt er gebruik gemaakt van kosten per klik (CPC). Zo betaald u alleen op het moment dat er op uw advertentie geklikt wordt en de gebruiker dus daadwerkelijk uw service- of productpagina bezoekt. Wanneer wij campagnes samenstellen zorgen wij voor de juiste zoekwoorden met een relevante advertentietekst. Dit is belangrijk, want door het samenstellen van de juiste zoekwoorden in combinatie met met een relevante advertentie, een relevante bestemmingspagina en de verwachte klikfrequentie krijgt u een hoge kwaliteitsscore. Op het moment dat Google bepaald welke advertenties er weergegeven worden wordt er gekeken naar uw CPC, maar ook naar de kwaliteitsscore van de zoekwoorden. Hoe hoger de kwaliteitsscore, hoe minder u hoeft te betalen voor een klik. Zo bespaart u veel door een goede kwaliteitsscore te behalen.

Google Analytics

Google Analytics is een dienst van Google die wij gebruiken om statistieken van een campagne te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Ons doel is om u een duidelijk beeld te geven van o.a.:

Waar uw bezoekers vandaan komen
Hoe vaak er op een advertentie is geklikt
Hoe lang er gemiddeld op uw pagina gekeken wordt
Voor hoeveel verkopen dit gezorgd heeft

Met Google Analytics zien we waar er nog plaats is voor verbetering. We zullen er dan ook alles aan doen om het best mogelijke voor u te realiseren.