Onze Services

  • Home
  • Google AdWords Shopping
icon

SEA

Google AdWords Shopping

Wanneer u op Google op zoek gaat naar een product, komt u al snel advertenties tegen met productfoto’s en prijzen. Dit zijn Google AdWords Shopping advertenties. Deze advertenties staan naast of boven de Google AdWords Search advertenties.

Het adverteren in Google AdWords Shopping kent veel voordelen. Zo is het product en de prijs direct zichtbaar. Dit geeft meteen duidelijkheid voor de potentiële klanten. Het is voor hen op deze manier makkelijk vergelijken met andere aanbieders. Doordat de prijs en het product zichtbaar is spreekt het de potentiële klant meteen aan en voorkomt u dat het product niet aan de verwachtingen van de gebruiker voldoet. Want als de gebruiker niet op de advertentie klikt levert u dit geen kosten op.

Wanneer er op de advertentie geklikt wordt, komen de gebruikers meteen op de productpagina terecht waar verdere informatie over het product vermeld staat. Hier kan het product meteen aan de winkelwagen worden toegevoegd en hoeft er niet eerst gezocht te worden naar het product op uw website.

Ook zijn de kosten per klik over het algemeen een stuk lager. Dit komt doordat de potentiële klant direct het product kan zien en er enkel op geklikt wordt als hij er echt in geïnteresseerd is. Zo voorkomt u dat er op uw advertentie geklikt word door personen die andere verwachtingen hebben.