< Argus Services - Online Marketing & Webdevelopment

Onze Services

  • Home
  • On Page Optimalisatie
icon

SEO

On Page Optimalisatie

Bij het optimaliseren van uw website of webpagina wordt er onderscheid gemaakt in on page optimalisatie en off page optimalisatie. On page optimalisatie van uw website is de eerste stap in het SEO proces. On page optimalisatie is het letterlijk optimaliseren van iedere pagina op de website. Per pagina zullen wij één zoekwoord optimaliseren in meerdere varianten.

Allereerst onderzoeken we welke zoekwoorden het beste aansluiten op uw webpagina. Nadat duidelijk is geworden welke zoekwoorden het beste aansluiten optimaliseren we deze door het verrichten van deze werkzaamheden: Title Tags, Meta Description, URL’s, headings, interne links, afbeeldingstitels en linktitels. Dit vormt de basis van uw on page optimalisatie.

Wanneer wij deze optimalisatie hebben doorgevoerd ziet Google (en de bezoekers) dat jouw pagina daadwerkelijk gaat over dat onderwerp (het zoekwoord). Als consumenten op zoek gaan naar de zoekwoorden die wij voor u hebben geoptimaliseerd zal uw website hoger gerankt worden in de zoekresultaten.

Binnen enkele weken zichtbaar resultaat
10 jaar ervaring in verschillende branches
Altijd goed bereikbaar voor vragen en opmerkingen
Binnen 24 uur een advies op maat

Interesse?

Google partner