< Argus Services - Online Marketing & Webdevelopment

Over Argus Services

  • Home
  • Over Argus Services


<
Thomas van Tol
"Wij hebben al vele ondernemers geholpen bij het maken van een succesvolle groei van zijn of haar onderneming. Wij voelen goed aan met wat voor soort bedrijf we te maken hebben.

Wij zijn resultaatgericht en zijn (bijna) obsessief bezig met de resultaten van onze klanten. Uit goede cijfers halen we onze voldoening. Bij mindere uitkomsten zoeken we direct naar aanpassingen van de campagnes om wel tot het gewenste resultaat te komen. Uiteraard zoeken we ook bij goede resultaten naar mogelijkheden om tot meer omzet te komen"

Rolf Groothuizen
" Als iemand in de huidige tijd op zoek is naar een dienst of een product pakt degene 9 van de 10 keer zijn mobiel, tablet of laptop erbij en begint te zoeken. Voor een ondernemer is het van groot belang dat hij of zij dan gevonden wordt. Hier komen wij naar voren.

Veel (startende) ondernemers krijgen op online marketing of web development gebied niet de kwaliteit en/of service die ze nodig hebben. Of betalen hier onnodig veel geld voor. Bij Argus Services willen wij dat - voor alle ondernemers in Nederland - veranderen. Bij ons zijn overeenkomsten niet verplicht en kunnen klanten maandelijks opzeggen. Wij gaan samenwerkingen aan op basis van vertrouwen en gaan uit van onze eigen kwaliteit. Door hoge kwaliteit te bieden gaan we ervan uit dat de klanten van onze diensten gebruik blijven maken. "

Onze kernwaarden

Onze kenwaarden zijn integriteit, samenwerking en ondernemerschap.


Integriteit, omdat we binnen ons team en naar onze klanten toe altijd eerlijk en betrouwbaar willen zijn. We willen onszelf continu verbeteren, lagere kosten voor de klant zien te bewerkstelligen en altijd nieuwe kansen zien.

Samenwerking is een efficiënte manier om onze doelen te bereiken, zowel de samenwerking binnen het team als met de klant moet zorgen voor de juiste kwaliteit van onze diensten. Gezamenlijk sta je sterker als alleen.

Ondernemerschap, omdat wij continue op zoek zijn naar het creëren van nieuwe groeimogelijkheden. Wij handelen voor klanten alsof het ons eigen bedrijf is. Nieuwe kansen zien vergt creativiteit en ondernemerschap. Wij stimuleren daarom om initiatief te tonen en ambitieus te zijn.

Wat onze klanten over ons zeggen

Image
Michiel Smitskamp
Mede eigenaar Stitched GPH

De samenwerking met Argus Services verliep optimaal, samen hebben we het design van onze webshop omgegooid en een strakke countdown toegevoegd. Gedurende de gehele periode, altijd snel en goed advies ontvangen om de webshop te verbeteren.

Image
Henk Mulder
Eigenaar van Electraboiler

Thomas heeft een toegevoegde waarde geleverd op het gebied van SEA. We zijn namelijk beter vindbaar geworden met als resultaat dat onze omzet aanzienlijk is gestegen. Daarbij is het huidige contact fijn en professioneel.

Image
Osman Elmaci
Eigenaar van Antos Bouw

Heeft maatwerk geleverd voor website ontwikkeling. Heeft binnen de deadline prima werk verricht. Daarnaast hebben we Argus nu ook ingehuurd voor online marketing diensten wat ook prima loopt.. Puik werk Argus!

Image
101bhv.nl
Eigenaar van 101bhv

Heeft snel en naar onze wens een pagina in van PSD naar HTML gesliced. Zeker een aanrader voor als je snel en betaalbaar een klus klaar wilt hebben. Goed gedaan!

Image
Joost Bruens
Marketeer Da Vinci

Argus Services heeft voor het Da Vinci College de website voor al onze meeloop activiteiten gebouwd, hij heeft daarbij goed naar onze wensen en eisen geluisterd. Ook al onze vragen en opmerkingen worden door Argus snel en vakkundig afgehandeld, hij denkt mee en adviseert waar nodig.